Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt Shacken

Hvad kan vi hjælpe med?


Er der noget, vi kan være behjælpelige med? Hvis du ikke kan finde svar blandt de ofte stillede spørgsmål, så tag fat i os via kontaktformularen nedenfor. Hvad end det handler om presseforespørgsler, franchising eller alt derimellem. Ønsker du at søge job, kan du gøre det her.

Ofte stillede spørgsmål


Alle vores bøffer bliver grillet over åben ild. Det er med til at give bøffen den gode grillsmag og samtidig holde på saft og kraft. Alle bøffer bliver rosastegt (mellemstegt), medmindre du beder om andet.
Nej. Vores kød kommer fra fritgående, danske kvæg, der bliver slagtet på traditionel vis.
Grundet vores meget høje standarder har vi haft svært ved at finde en glutenfri bolle, der kan leve op til vores krav i forhold til smag og konsistens. Vi har i perioder glutenfri boller i vores sortiment, men dog kun som test indtil vi finder den helt rigtige burgerbolle. Når den kommer i sortimentet, vil vi selvfølgelig offentliggøre det på vores facebook.
REFOOD-mærket er en ordning for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse.

Medlemskab er gratis og kræver, at man vælger tre madspildsreducerende initiativer blandt mange gode forslag samt har en ordning for genanvendelse af madaffald. REFOOD-mærket er en tillidsbaseret certificering, som bygger på en fælles vision om en bæredygtig fødevare- og servicesektor, præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse. Se mere på ReFoods hjemmeside.

Hos The Burger Shack® k er vi meget stolte over al den anerkendelse vores originale Shack Burger™ har opnået. Dette har den fået i gennem en længere proces, hvor vi har tilsmagt alle aspekter af burgeren, indtil vi var, der hvor vi er i dag.

Vi er derfor stolte af at kunne præsentere det seneste skud på stammen i Shack Burger™ familien. I den nye Veggie Shack Burger™ har vi udskiftet bøffen med en 100% vegetarisk sojaproteinbøf – nøje krydret og grillet for at få den oprindelige shack smag.

Nej, vi sælger desværre ikke kaffe. Vores drinkssortiment består pt af vand, sodavand, safter og øl. Dog kan vi ikke afvise, at vi måske får kaffe i sortimentet en dag.
Vi har en Shack Burger™. Du kan vælge med eller uden ost, og dertil få bacon i. Hvis du er rigtig sulten, kan du få én – eller to ekstra bøffer i.

Er du ikke så meget til oksekød, kan du få vores Shack Chicken i din burger i stedet. Ønsker du barbecue, chili eller andet, så har vi et større udvalg i restauranterne til fri afbenyttelse.

Nej, det kan der som udgangspunkt ikke. I vores store restauranter (Herning og Randers) kan der reserveres bord, hvis I kommer over 10 personer.

Skriv til os her
Vi vil altid gerne høre fra dig


The Burger Shack Danmark

Email:
burger@theburgershack.dk

Tlf:
+45 23 45 67 27